tiistai 14. toukokuuta 2013

Pohdittavaa

Dressman kävelyä.. Osta kaksi, maksa kolme ..
Tänään on mielessä pyörinyt kaikenlaista. (Ajattelen, olen siis olemassa? ;) )

* Missä on mun treenimotivaatio? Ilmeisesti se katosi tän viimeisimmän flunssan ja antibioottikuurin myötä jonnekin, en tiedä minne. Ehkä joku muu tarvitsee sitä enemmän? En tiedä. Viikko lepoa, tai no, "lepoa", mutta kuitenkin. Tänään ensimmäinen treeni viikon tauon jälkeen, mut mä olisin halunnut jäädä vaan pukkariin istumaan ja juomaan EDiä. Treeni tuli kuitenkin tehtyä, Kerttu nautti lapsiparkissa ja olihan se fiilis treenin jälkeen parempi. Mutta. Se into, mikä vielä talvella oli, on kadonnut. Koirajuttuihin kyllä lähden intoa puhkuen, agilityssä on taas hiljaisemman talven jälkeen sellainen tekemisen meininki ja jotenkin tuntuu, että uudet tuulet puhaltaa ja odotan innolla tulevaa. Aksaa voisi tehdä ja kouluttaa vaikka joka päivä. Miksihän se on niin kivaa? :D No, ehkä tämä tästä ja motivaatio palaa luokseni. Ehkä tulee jopa kotoa hakemaa? ;)

* Saaralle puomille juoksu- vai pysäytyskontakti (2on-2off)? Nyt sillä on sellainen epämääräinen juoksu/himmaus/saattohoito kontakti puomilla. Juoksukontaktin puolesta puhuu nopeus, mutta pysäytys olisi varmempi (sitten kun se sujuu). Tänään oli ihan loistavat viikkotreenit, katsottiin kaikki kontaktit läpi. A:n ja keinun pidän näin (A:n juoksee hyvin läpi ja keinulla odottaa kun tulee maahan, sitten poistuminen), mutta puomia tosiaan pitää pohtia. Nyt se on tosiaan sen varassa, että mun pitää ehtiä puomin alastuloon yhtäaikaa tai  mieluiten vähän ennen, jolloin juoksukontakti onnistuu, mutta sivuetäisyyttä ei voi ottaa oikeastaan yhtään. Voipi olla, että kesällä pidetään puomisulkeisia.

* Miten tehdä Rytille istumisesta/paikallaolosta agikentällä kiva/kannattava juttu? Se ei tällä hetkellä yksinkertaisesti _halua_ istua agikentällä. Mietin, että luopuisinko siitä "sivulle" käskystä ja ottaisin agiin ihan jonkun muun jutun. Vaikka että se istuis mun jalkojen välissä ja lähtisin siitä liikkeelle. Mut nyt, seuraavat pari viikkoa me keskitytään aksassa vain paikallaolon vahvistamiseen. Aargh, kuulostaa niin tylsältä.

* Mikä ihme superpalkaksi Urkille? Kevätilmat vei taas Urkin vauhdin mennessään, eli jotain pitäisi keksiä, että säilyisi edes jonkinlainen vauhti. Tänään otin treeneihin tollasen puruluun, minkä sisään laitoin jauhelihaa jne., mut EVVK! Lelut on ehdoton ei. Yksi mitä mietin, ois pieniä paloja noista ydinluista (pakastettu), joita se rakastaa. Pitää vaan olla tarkkana, koska yliannosteltuna ne aiheuttaa kiusallista ripulia.. Superia vois käyttää myös keppien palkkaukseen, koska se on Urkin mielestä tylsintä ikinä. Ehkäpä siis ensi viikolla viipaloidaan ydinluuta.

Tässä näitä, jokaiselle jotakin! :D
Takapihan hiljainen tyyppi (äitienpäivälahja <3)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti