perjantai 20. syyskuuta 2013

Torstain toivotut ja Rytin päivä

Torstaisin käydään Millan kanssa Lohjan koirakeskuksessa treenaamassa omalla vuorolla. Halli on pienehkö, mutta ihan toimiva ja pientä radan pätkää pystyy treenaamaan. Hassua vaan ollut aloittaa jo hallitreenit, kun on ollut vielä niin lämmintä ja "kesäkelit".

Eilen Milla oli suunnitellut radan Tampereen kisojen pohjalta. Saara kulki kivasti ja ilman suurempia ongelmia. Mutta mun "jalkavamma" herättää suurta hilpeyttä. Eli nostan oudosti toista jalkaa takaakierroissa ja pyörityksissä. :D En oo itse edes tajunnut asiaa, vasta kuin nyt. Ja eilen kun koetin tietoisesti olla "nostamatta jalkaa", niin Saaran vauhti stoppasi! :D Eli ilmeisesti se on hyvin tottunut siihen... ;) Mutta ompa omituista! Myös mun kädet on menneet taas tuommoisiksi roikkuviksi. Liian pitkä tauko ollut selvästi kuvauksissa. Sitä putoaa kivasti maan pinnalle, kun itseään katselee. ;) Lisäksi tuo mun juoksu on kauheaa könyämistä. Hapotti kyllä jostain syystä aika paljon.

Saaran treeniä

Rytskän pääharjoitus oli puomi. Sitä on nyt muutamasti tehty kokonaan ja ilman remmiä. Kivasti menee minun mielestä. Ei lainkaan samalla tavalla rynni siinä, kuten hypyille, vaan juoksee hallitusti ja jopa malttaa pysähtyä. :) Kontaktit taitaakin tällä hetkellä olla vahvinta osaamisaluetta meillä. Ja tietty putki, se paras (Rytin mielestä). Ilman vauhtia se hyppää nätisti, mutta vauhti päällä tulee usein liian kiire.

Rytin puomi

Tänään oltiin Lehikoisen Liisan luona Karkkilassa treenailemassa. Hitsi, että mä olen kateellinen heidän omasta treenikentästä!! Ryti suoritti (normia hieman matalamman) A:n ekaa kertaa. Hyvin meni, kerran taisi tulla sellainen 1 loikka - toinen loikka suoritus. Mut sen verran on alastuloa hiottu, että hokas heti, mistä on kysymys. :) Rytin hyppyjä mietittiin, että onkohan nuo (mini-)medi rimat sille vaan liian matalat ja siksi ei tee töitä, vaan roiskii ajoittain menemään. Kun vähäisellä vauhdilla se hyppää niin nätisti.Treenin jälkeen käytiin hieman lampailla. On siinä jotain yritystä. :) Mä en vaan tajua noista paimennusjutuista oikein mitään, joten sekin saattaa koiraa vähän häiritä. ;) Mut olipa hauska nähdä 4kk paimenlinjainen bc-pentu paimentamassa, oli aika pro kaveri! Mukava päivä oli Rytillä. :)

Huomenna olis Lägin kisat Aurlahdessa. Jännä nähdä, kulkeeko Saara yhtään paremmin, kuin PM-kisoissa. Toivottavasti itsellä turha jäpitys jäisi kotiin. :) Tosi mukava lähteä kisaamaan jokatapauksessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti