keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Jännä kevät tulossa! :)


Saara on nyt onnistuneesti astutettu viime viikonloppuna. Jos kaikki menee hyvin, pentuja odotellaan syntyväksi huhtikuun puolessavälissä. :) Hui, kun jännittää!

Tässä on taas ehtinyt tapahtua muutakin mukavaa, Saara sai heti vuoden ekoissa kisoissa Kotkassa kolmannen agi-sertinsä ja sitä myötä valioitui Suomen Agilityvalioksi! Toki titteli odottaa vielä (!) vahvistusta kennelliitosta. Aika huikeaa, Saara ei vielä ehtinyt täyttää kolmea vuotta valioituessaan. On se vaan pätevä. Vikan sertin myötä saatiin vihdoin kisasuorituksiin rentoutta, mikä ei kyllä vielä näkynyt tuloksissa ihan hirmuisesti. Paitsi että vauhdin lisäyksen myötä HYLlyjen määrä hieman lisääntyi. ;) Mutta ei se mitään, tosi hauska oli kisata tammikuussa. Nyt sitten toivottavasti pidetään kisataukoa kesään asti ja koetan päästä Rytin kanssa kartalle agilitystä. :)

Ekat möllikisat on Rytskän kanssa käyty ja vaikka suoritus olikin hylätty, pysyi se mielestäni aika kivasti kasassa.

Rytin ekat möllikisat

Kaikki esteet on nyt saatu treenattua, kun vaan ne saisi yhdistettyä ohjaukseen myös. ;) Tosin tämän vuoden puolella on tullut ihan huimaa kehitystä. Hyvillä mielin odotan tässäkin suhteessa kevättä, josko sitä toukokuussa uskaltaisi virallisiin kisoihin.. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti