perjantai 9. tammikuuta 2015

Back in business

Kyllä pieni tauko ja etäisyyden otto lajiin teki , jos ei nyt ihmeitä, niin hyvää. Huomasin olevani todella into piukassa tällä viikolla treeneihin (sekä omiin, että koirien) suunnatessani. Todellakin, "mun ei täydy vaan mä saan" treenata!

Tällä viikolla treeniä tulikin vähän enemmän. Maanantaina alkoi Saaran ohjatut treenit Lägin ryhmässä. Neiti ei mielestäni kulkenut ihan parhaalla mahdollisella tavalla, joten jätin aikaa Rytille ja tein sen kanssa treeniradan kisanomaisesti.. NOLLANA! Saaran treenejä ennen oltiin kyllä käyty muistuttelemassa kontakteja.. Ja voi kiesus, että niiden suorittamiseen kuluikin aikaa! Mutta nyt on oltava vaan johdonmukainen.

Tiistaina alkoi Ryydelillä Lägin valmennusryhmä Ruokosen Juhan johdolla. Tehtiin perusjuttuja, ennakoivaa valssia, takaaleikkausta, päällejuoksua. Tärkein oivallus tuli näistä treeneistä - teen liikaa asioita koiran puolesta, pitäisi vaan antaa mennä ja luottaa koiraan. Jostain syystä ajattelen molemmista, etteivät ne osaa "mitään", vaikka todellisuudessa ne ovat melkoisen taitavia. Treeneistä ja ryhmästä jäi hyvä fiilis. Juhalla on kiva ja positiivinen tapa kouluttaa. :)

Torstaina käytiin vielä omatoimisesti aamutreenaamassa kontakteja. Päätin huvikseni kokeilla namipalkkaa, kun maanantaina Ryti otti hallissa Millalta nakkia. Ja what, sehän onnistui! Toki ei se vielä lelun arvoinen ollut, mutta sain sille ainakin hieman kontakteille vauhtia, ts. ei jäänyt niin ylös hiipimään. Sunnuntaina ollaan menossa Vuokkosille kisaamaan, ja sitten mietin pidänkö jonkinlaisen kisatauon. Omat ajatukset pitäisi saada selkeytettyä noiden kontaktien (puomi ja A) suhteen. Että mitä niiltä haluaa ja miten pitäisi treenata.

Saara teki pikkuisen enemmän, kun se ei kisaa viikonloppuna. Keppien hakua, puomia ja irtoamista. Yllätti mut kyllä täysin tuolla keppien hakemisella. Ensi viikolla sitten sivulta lähestyminen, jos käydään omatoimisesti treenaamassa. Pitkästä aikaa pätkä Saaran treeniä videolla:

Taigalla vielä juoksut päällä, joten neiti ei vieläkään halliin päässyt. Kyllä kovasti jo polttelisi sen kanssa jotain tehdä, mutta ensi viikolla sitten.

Sunnuntaina tosiaan megakisoihin Vuokkosille. Iltakisat on aina mulle haastavat, mutta koitetaan tsempata! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti