sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Mennyttä ja tulevaa

Uuden vuoden lupaus: Päivitän blogia useammin! Alkaa än-yy-tee NYT!

Syksystä ei hirveästi ole kisarintamalta kertomista. Kisattiin aika vähän, joulukuu pidettiin melkein kokonaan taukoa, myös treeneistä. Saara on ollut tasaisen varma, Rytillä tupla jäänyt haaveeksi. Taigaa on kouluttanut lähinnä koirakaverit.. ;)

Tilastoja vuodelta 2014: Saaran 38 startista (virallisesta) 20 nollaa, 52,6%. Hyllyjä 5, 13%. Rytillä toisinpäin, 35 startista (3lk) 5 nollaa, 14%. Hyllyjä 22, 62%.

Tavoitteita on aseteltu. Saaralle vauhtia ja varmuutta vielä lisää, tavoitteena rakentaa kuntoa kohti kesää ja arvokisoja. Koitan molemmille miettiä kisojen ja treenien rytmitystä hieman tarkemmin. Kisoihin, joihin mennään, keskitytään 100%. Treeneihin keskittymistä pitää myös parantaa. Olen ottanut Saaralle jopa viikkotreenipaikan talveksi, pitkästä aikaa ohjattuja treenejä sen kanssa.

 Rytin kontakteihin pitää saada vauhtia, samoin keppeihin. Etenkin A on jonkin sortin murheenkryyni tällä hetkellä. Se tupla olisi tavoite ennen kesää, mutta ei sitä nyt hampaat irvessä jahdata. Välillä meinaa unohtua, että kaveri on nuori vielä ja kisattukin on vasta puolisen vuotta! Treenisuunnitelmat on aika kivat.. Lägin oma valkkuryhmä, jota vetää Ruokosen Juha. Fitdog-leirit. Jennan ja Juhan treenit.

Omaa mielentilaa olen saanut Rytin kanssa kivasti rauhoitettua. Resepti: 1) tehdään kisoissa vain niitä juttuja mitä osataan 2) pysytään omassa suunnitelmassa 3) ei keskitytä muiden tekemisiin, vaan omiin 4) vain omiin ajatuksiin voi vaikuttaa.

Taigan kanssa ajattelin nyt juoksujen jälkeen aloittaa "suunnitelmallisesti" treenaamaan. Innolla odotan, mitä neidistä kasvaa. Nyt on tosi säästeliäästi treenattu, Ryti ja Saara on olleet samassa iässä jo paljon osaavampia. Mutta mikäs kiire tässä. :)

Eilen kisailtiin kotihallissa. Saaralla kaksi perusrataa ja yksi vähän parempi, jolla sija 2. Keskimmäisellä radalla putosi rima! Harmi, kun tuo nopein rata ei päätynyt videolle. :/Rytin kanssa oltiin kolmesti samalla radalla! Harmillisesti 2 rimaa erotti meidät tuplasta.. Vikalla radalla sohlasin lopussa radan hylätyksi, siinä vauhti tuntui parhaimmalta, vaan kai se aina hyppyradoilla tuntuukin? Nyt täytyy palautella tuota hyppäämistä taas herralle mieleen..

Rytin 2 ekaa rataa ->


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti