keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Möllejä kerrakseen

Lentävä pyreneesi
Heppu Hepanderin agilityleiri päättyi maanantaina möllikisoihin. Osallistuimme supermölliluokkaan, jossa siis vain putkia ja hyppyjä. Mieluusti olisin koettanut myös möllirataa, mutta aikataulullisista syistä oli vain supereihin tyytyminen.. Olisi pitänyt taas olla kahdessa paikassa yhtäaikaa, tyypillistä. Sunnuntaina käytiin vielä kentällä pikkasen treenailemassa, eikä meno ollut alkuunkaan lupaavaa, vaikka kuvissa näyttääkin varsin lennokkaalta. :D


Ekalla kisaradalla Hebe jäi hienosti lähtöön, mutta ei muistanut, että eka hyppy olisi pitänyt hypätä. Putkiin se paineli vauhdilla, mutta hypyissä tuli jäätymisiä. Ei kuitenkaan enempää kuin 10rv, taisi tuomari katsella välillä muualle.. ;)  Uusintarata meni jo sujuvammin ja Heppu jopa irtosi/karkasi väärään putkeen! Huippua! Mielestäni ihan ok suoritus, kun kolme "ratatreeniä" kaverilla takana. Kyllä siitä vielä aksakoira saadaan. Päivillä on nyt koti/mökkitehtävänä hyppysuoran teko, koska ennen seuraavia epiksiä ei taideta ehtiä treenailemaan yhdessä.

Hepun uusintarata

Ja voi miten siistiä oli, kun yksi mun alkeiskurssilaisista osallistui supereihin myös, ja heti sijoittuivat nollalla toiseksi! Melkein oli koutsilla tippa linssissä. ;) Ihanaa, kun on aktiivisia kurssilaisia.

Saaran kanssa mentiin tosi kisanomaisesti möllirata 35cm hypyillä. Ihan ok:sti se meni, ja nopein aika näytti olevan, vaikka muut meni 20cm hypyillä. :) Ja JUU, ei ole juoksut alkaneet!

Saaran rata

Kisoista kiireellä Vihtiin ja Rytsän tokoon, jossa nakkimöllikoe. Muut liikket sujui ihan mukavasti, mutta seisominen seuraamisen yhteydessä on ihan alkutekijöissään, kuten myös tokohyppy. Joten niistä heikot pisteet. Kohta voisi alkaa katselemaan ihka oikeita nakkikisoja. :) Jos ilmoittautuisi kisaan, olisi ainakin pakko treenata! ;)

Täsä me ollaan!

Tuomari oli kuulemma hyvällä tuulella.. ;)
Tänään vedin alkeistreenit, ja niistä vaan tulee yksinkertaisesti hyvälle tuulelle. :) Ihanaa, kun ihmiset on innoissaan lajista. Ja kouluttaa mä voisin kevyesti vaikka sen 8h/päivässä. Et ei muuta kun omaa kenttää tekemään.. ;) Treenien päälle pientä omatoimitreeniä, Saaralle vähän ratatreeniä jossa teemana poispäinkäännökset, hienosti meni. Urkille vähän höntsäilyä. Rytin kanssa pari kertaa alkeiskurssin ratatreeni (kääntymistä, hyppy-putki) paikallapysymistä painottaen. Siinäpä se taas. Palataan!

Kuva-arvoitus! Mikä on kuvassa? :D

Hullunkiilto

Kääpä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti