keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tipaton toukokuu?

Oisko sitä niin radikaali? :D Tällä hetkellä se tuntuu oivalta vaihtoehdolta. Mitä sitä kiertelemään, krapula on. Paha. Eilen ekaa kertaa juhlimassa (pitkän kaavan mukaan) sitten syksyn 2011. Krapulakin taitaa olla pitkän kaavan mukaan, mutta se on ihan oikein. Muuten tää olisi liian helppoa. No, onneksi olo on ollut sen verran paha, ettei edes herkut ole maistuneet... ;) Juhlimisen ajankohta nyt ei ollut ihan paras mahdollinen, kun HCR odottaa muutaman päivän päästä, mutta eka hääpäivämme nyt sattumalta oli eilen. <3 Luotetaan superkompensaatioon!

Eiliseltä Sami Hedbergin keikalta bongattiin Leijonat ;)


Mutta miten saada mahdollinen morkkis tuntumaan vielä pahemmalta? Siten, että alkaa selailemaan treeni/fitness/lifestyleblogeja. :D Kyllä vain. Keräilin niitä tuohon listaksi, saa vinkata lisää.

Eilen oli tiistaiseen tapaan salitreeni ja lapsiparkki. Treenin pidin melko napakkana ilman turhia haaveiluja. Olen keskittynyt keskivartalon lihaksiin, sillä tuo vatsan hermotus ei ole sektion jälkeen ollut entisensä. Tavoite olisi saada ensi talvena perinteinenkin kulkemaan.

Vatsa alkaa pikkuhiljaa timmiytyä, mutta on siinä vielä löysää ja pientä jenkkaa..
www.maximsports.fi
Tää viikko on koirien treenien suhteen hiljaisempaa. Maanantaina olin kouluttamassa alkeita, ja otan välillä Rytin demokoiraksi, tällä viikolla se pääsi taas esiintymään. Taas se osoitti upean keskittymiskykynsä, ei paljon haitannut tuijottava ihmisjoukkio. Ryti vaan teki täysillä.

Maanantain tokossa ehdin jo tuulettaa paikkamakuuta, sain Rytin paristi pysymään maassa, ei nyt vielä sivulla, mutta kuitenkin. No, sitten kun otettiin varsinainen paikkamakuu-treeni, niin eipä herraa huvittanutkaan siellä pysyä. Huhhuh, mitenhän se tulee koskaan onnistumaan. Seuraamisesta saatiin Päiviltä kehuja, että oli mennyt huimasti eteenpäin. Ei kyllä viime viikolla juurikaan ehditty treenailemaan, mutta ilmeisesti jotain prosessoitumista on Rytin mielessä silti tapahtunut. Ruutuun menoa treenattiin myös ja ruudun loppuvaihetta. Saaran otin myös, viime viikollahan olin sitä jo suunnilleen kisoihin ilmottamassa.. Putosin nyt tylysti maanpinnalle. :D Haukkumisesta ei tullut loppua ollenkaan, en saanut neitiin oikein mitään kontaktia. Alkoi kyllä siinä juuri kovasti tuulemaan ja satamaan, että ehkä vaikutti hieman. Täytyy ehkä ottaa Saara ensi viikolla ekana, jos se saisi siinä ennen treeniä ne päälimmäiset haukkunsa haukuttua.. ;)

Huomenna ajattelin vähän hölkötellä juoksurattaiden kanssa, perjantaina meinasin käydä vähän kentällä lyhyet treenit kaikkien koirien kanssa. Lauantaina sitten HCR (kääk) ja sunnuntaina agikisat Janakkalassa. Siinäpä loppuviikon sapluuna. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti