sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Urkkimus nollaputkessa :D

Kuva: Anne Huotari


Hahaa, Urkin kanssa viikonloppuna 3 rataa ja 3 nollaa! Ja lauantaina vielä painajaismaisella avokentällä, huh. Vauhti nyt on mitä on, ja se kyllä tiedostetaan, mutta on tuon jätkän kanssa vaan niin siistiä, kun onnistuu (sillä omalla tasolla). Onneksi tätä lajia voi harrastaa monenlaisin tavoittein ja pitää kivaa. Tää viikko mentiin sapluunalla anoppilassa viikko, lauantaiaamuna koira autoon ja autosta suunnilleen suoraan radalle (no, toki lämmiteltiin). Näin se homma toimii. :D

Nyt Udelle vähän kisataukoa ja sitten uudella innolla hallikauteen. :)

Uden radat Aurlahdessa

Uden rata Kirkkonummella

Saaran kanssa ei sit eilen osuneet askeleet yhteen ollenkaan.. Ekalla agiradalla ensin sössin kepit (huom. minä sössin, ei Saara) pari kertaa, heti seuraavalta hypyltä typerä kielto (en ohjannut) ja kirsikkana kakun päälle puomilta alastulokontakti. Hiphei! :D Seuraavalta agiradalta alkupuolen takaakierrolta kielto, Saara jäi pyörimään ympyrää, varmaankin käännyin liian nopeasti kohti puomia. Sitten vielä törmäiltiin puomin jälkeen. Hyppiksellä sitten muutama käännös vähän turhan pitkäksi ja kepeille vienti oli hitaahko, mutta muuten sujuvaa menoa.. Kuitenkin YLIAIKANOLLA, +0,01sek. Vähän ihmettelin, mutta näillä mennään. :D

Ei se aina kulje, mutta on Saara vaan silti elämäni eläin <3 Kuva: Anne Huotari


Saaran hyppäri Aurlahdessa

Mutta joku tuolla on, ettei kulje. En tunnusta jännittäväni erityisen paljon, mutta jotenkin töpeksin harvinaisen runsaasti.

Tänään oltiin sitten KKK:n hallilla paremmin kartalla, ihan mukava nolla ja sija 2. Harmittavasti vaan sekunti voitosta ja sertistä. Nooo, ehkä se onni vielä joskus kääntyy, siihen uskotaan. :)

Saara Kirkkonummella

Anne otti eilen paaaaljon hienoja kuvia koiruuksista, niitä lisää ensi viikolla. Nyt keräilemään voimia kiireiseen ja viimeiseen työviikkoon (viikko vielä ja sitten loma) . :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti