maanantai 19. tammikuuta 2015

Viikon 3 kuulumiset

Treeniviikko oli varsin runsas ja mainio, mutta eilisestä kisapäivästä Janakkalassa jäi harmi kyllä kökkö maku.

Kerrataan nyt kuitenkin ensin viikon treenit. Rytillä ei ollut kisoja, joten hänelle tuli treeniä pikkuisen normaalia enemmän. Maanantaina lähdettiin extempore tuuraamaan viikkotreeneihin (oltiin jo käyty juoksulenkki, kun ei tosiaan pitänyt treeneihin lähteä) - Jaksi oli tehnyt hyppyradan, jolla Ryti kulki tosi hyvin. Lähdössä oli hyvin kuuliainen koira.. ;) Tein toisella kentällä myös puomia remmissä, tarkoituksena saada R juoksemaan alas etupalkalle. Onnistui aika hyvin, jäi toiveikas fiilis. Saara teki muutaman puomin ja irtoamisen.

Tiistain valkkuryhmän omatoimisissa se puomi oli entistä huonompi. Päätin, että en nyt hetkeen "hinkkaa" sitä erikseen, en tee siitä ongelmaa enkä painosta/paineista. Muuten Ryti kulki oikein kivasti tiistaina. Jotenkin ollaan nyt aika hyvin jo samalla radalla, uskallusta ja rohkeutta vaan edelleen lisää! Muutama pätkä tiistailta..


Perjantaina tuurailtiin Akatemialla Juhan treeneissä, ja kyllä Rytillä vaan on siellä paras treenivauhti. Etenee jotenkin niin vaivattomasti siellä. Radalla oli puomi ja A, puomin juoksi kerran kokonaan ja se meni melko hyvin. A:kaan ei ollut niin tuskastuttavan hidas kuin yleensä. ;) Hyvä fiilis jäi!

Lauantaina oli Taigan pentuagi Saijan opissa. Vähän meinasi mennä haahuiluksi, mutta kyllä siellä muutama väläys oli. Treenattiin vauhtiympyrää ja pakkovalssia. En ole vielä kauhean vakuuttunut, mutta onhan tässä onneksi aikaa. (saa nähdä, hoenko vielä syksyllä tätä samaa..) Saara teki muutaman puomimuistuttelun ja sivulta irtoamista kepeille.

No, sitten tämä eilinen kisapäivä. Janakkalassa siis. Eka rata oli hyppäri, helpohko sellainen. Saara teki ok nollan, vauhti riitti sijalle 5, 1.7sekkaa kärjestä. Ihan tyytyväinen olen vauhtiin ton tyylisellä juoksuradalla! Toisella radalla sorruin perinteiseen koiran aliarviointiin, eli "eihän se sinne irtoa".. Eli helpohko putki-puomi-erottelu koitui kohtaloksi. Harmitti hieman, kun rata oli muuten puhdas ja vauhdikas, eikä nollia tullut kuin 3kpl..Huolellisuutta!!!

Vika rata olikin sitten mielenkiintoinen, huomasin matkan varrella puomin alasmenovirheen, eli maalissa luulin tuloksen olevan 5. Lapussa oli kuitenkin 5+5+HYL. Kävin jo napisemassa toimistossakin, että onkohan teillä laput sekaisin ja tuomariakin kovistelin.. :D Kunnes kotona selvisi, että Saara oli jättänyt vikan keppivälin pujottelematta, siitä oli ensin tuomittu 5 ja kun en virhettä korjannut, HYL. Sinänsä nyt ei ole mitään väliä, tuleeko 5 vai HYL, mutta oli hämmentynyt, kun en tosiaan huomannut mitään virhettä. Sinänsä hyväkin, tuli vedettyä rata kunnolla loppuun asti.

Päivän plussat:
* Vauhti paranee, etenee, ei kysele
* Hienot kepeille menot
* Alkanut irrota , ei tarvitse enää kädestä pitäen viedä joka esteelle

Päivän miinukset:
* Huolimattomuus
*Vähän meinasi valua lähdöissä
*Kontaktivirhe
*Keskittyminen vikalla radalla ei ollut ohjaajalla 100%

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti