tiistai 27. toukokuuta 2014

Mammiksella

Risto sitten yllätti ja noustiin 18.5. oman seuran kisoissa 2-luokkaan! Aamun eka rata oli varmaan surkein meiltä ikinä. Toinen este oli rengas, ja ollaan aika paljon treenattu juuri sellaista lähtösuoraa, että menen renkaan taakse kutsumaan. Nyt jäin jostain syystä ekan hypyn ja renkaan väliin, Ryti pamautti päin rengasta ja siitä heti 5. Ilmeisesti mulla meni fiilikset sillä mun ohjaus oli kamalaa hosumista siitä eteenpäin. Renkaan jälkeen puomi, josta suoraan putkeen, mutta onnistuin ohjaamaan Rytsän putken väärään päähän huitomisellani. Sama linja jatkui pitkin rataa.. Huh. Kylläpä hävetti oma toilailu. :D

Toka rata vaikutti vähän haasteellisemmalta ja siihen kokosin itseni hyvin. Ainoastaan yksi suunnitelmasta poikkeaminen A:n jälkeen, en jostain syystä uskaltanut (!) tehdä persjättöä, vaan heitin Rytin muurin kautta takaaleikkauksella putkeen. Oli kyllä todellinen "toivotaan, toivotaan" ohjaus, mutta sinne onneksi sujahti. :) Muutama kaarros tuli radalla ja hitaat kontaktit, mutta muuten olen tyytyväinen Rytin liikkeeseen. Ja jälleen molemmilla radoilla rimat ylhäällä. Niin, siis saatiin nolla ja menolippu kakkosiin! Tosin sija taas vasta 4. ;) Empäs nyt ihan heti olisi uskonut, että ollaan kakkosissa ennen kuin vauva syntyy.. (nämä kisat mentiin rv:lla 37+4) No, eiköhän me siellä kakkosissa tahkota sitten jonkinaikaa, kun ei tuo vauhti vielä palkinnoille riitä ja korkeammissa rimoissa voi olla tekemistä. Mutta nyt mammiksella ois tarkoitus kontakteja ja keppejä hioa, jos niistä saisi aikaa pois. Seuraavat startit sitten toivottavasti agirodussa, jos oma kunto antaa myöden. :)

Rytin nousunolla 18.5.

Ryti Purinalla 4.5. Kuva: Jukka Pätynen/koirakuvat.fi

Kaksi vanhaa möhköä, sateenpieksämää.. jne. :D Kuva: Jukka P./koirakuvat.fi
Vaikea valintakin on saatu suoritettua. Nimittäin Saaran pennuista, että kuka muuttaa meille. Kyllä sitä pähkäiltiin, ja mielipide ehti muuttua moneen kertaan. Tämä oli paljon vaikeampaa kuin aikoinaan Saaran valinta, koska nämä tytöt on kaikki tosi tasaisia, mutta onneksi jotain erojakin löytyy.  Lopullisessa päätöksessä luotin toki Millan sanaan, mutta samoilla linjoilla oltiin. Valinta tehtiin siis harrastusominaisuuksia silmälläpitäen (rakenne, luonne). Se kaunein, suloisin ja rauhallisin pentu ei siis muuta meille.. ;) Eli tämä "ruskeapanta", Taiga Tuliraketti muuttaa meille ensi viikolla. <3 Mut onhan hänkin ihan hirmuisen söpö! :)

Tulikäpälän Taiga Tuliraketti, 6,5viikkoa. Kuva Milla Saari.

Taiga T. n.5,5viikkoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti