maanantai 5. toukokuuta 2014

Rytin ekat nollat ja pentuonnea

Rytin kanssa päästiin "vihdoin" aloittamaan virallinen kisaura viikonloppuna! Mittaushommat hoidettiin jo viikolla alta pois ratamestarikurssin yhteydessä, niin ei tarvinnut sitä jännittää lisäksi. Lauantaina 3.5. suunnattiin Kivikon kentälle, jossa mentiin 2 Pertti Siimeksen tuomaroimaa agirataa. Pakko sanoa, että radat oli aika haastavia 1-luokan ratoja, ei mitenkään kovin mukavia eikä ainakaan loogisia.

Eka rata oli meillä aika kaoottinen, hylly tuli jo 4.esteellä eli renkaalla, jonka alta Ryti sujahti ja ehti hyppäämään seuraavan hypyn. Sitten vielä sujahti kerran liian aikaisin putkeen ja yhden hypyn otti lopussa väärinpäin. :D Eli ei mikään "läheltä piti"-nolla ainakaan! :D Toka rata oli paljon parempi, vaikka sielläkin sujahti renkaan alta ensin ja ehti taas hypätä sen seuraavan hypyn.. Mutta radan alku ja loppu oli oikein hyviä. Ja rimat! Ne pysyi ylhäällä, siitä olen erityisen tyytyväinen.

Ekat viralliset radat

Sunnuntaina oli vuorossa kisat Purinalla, 1 hyppäri ja 2 agirataa. Vähän mietin, että mitenhän Ryti jaksaa kaksi kisapäivää peräkkäin.. Mutta huoli oli turha. :) Hyppäri (tuomarina Heidi Viitaniemi) vähän jännitti, että miten mä ehdin möhikseni kanssa, kun ei tule pysähdyksiä (kontaktit). Hylly sieltä tuli (sujahti liian aikaisin putkeen), mutta pakka pysyi kasassa ja rimat ylhäällä, rengas meni myös nyt hyvin. Agiradat oli Henri Luomalan tuomaroimia ja ne oli tuttuun tapaan tosi mukavia ja virtaavia, ei kuitenkaan pelkkää suoraa posotusta. Agiradat oli hallissa sisällä, mutta nyt se silppupohja ei tuntunut niin pehmeältä kuin viime syksynä, joten ajattelin, että rimat saattaisi jopa pysyä.. Eka radalla kontaktit tosi varman päälle, oltiin kartalla, Ryti kulki ok:sti, ei kolissut.. NOLLA!!! Tulos -16,22 ja sija 6/23. Toka agirata oli sama rata, mutta toisinpäin, siinä muutama vähän haastavampi kohta. Mutta tällä radalla Ryti kulki mielestäni parhaiten. Ei taaskaan kolinoita, meni sinne minne piti, NOLLA! Tulos -19,95 ja sija 4. Huh, aika huippua. Eihän meidän pitänyt käydä kuin kokeilemassa. :D Toki eroa bortsutykkeihin vielä on kurottavaa, mutta luulen että saadaan aikaa varsinkin kontakteilta hyvin pois.  Mä kun haluan tehdä ne varman päälle vielä kisoissa, ettei se huomaa heti, että kisoissahan saa sitten loikkia miten sattuu. Ja taitaa olla molemmilla vähän painossa pudotettavaa.. ;) Mutta oikein mukavia kisapäiviä molemmat, näitä lisää! Ja Ryti on loppujen lopuksi aika rauhallinen kisakaveri, vaikka radalle onkin kova hinku. Hän onkin vanhana syntynyt.. Yksi mies kommentoi ennen vikaa rataa, että "kylläpä vanha jaksaa olla innokas".. Niin, tämä on tosiaan 1,5 vuotias. :D Kuulemma "harmaa" väri tekee vanhan vaikutelman.

Hääpäivälahjaksi saadut esteet. Mökin tenniskentän koko on muuten n. 17m*37m*. Melkein voisi viralliset kisat pitää. ;) lisää esteitä on ainakin kuulemma luvassa!


Sit vielä pentukuvia.. Kyllä onkin jo Saaraa ikävä, mutta onneksi päästään muutama kerta viikossa treffaamaan. :)


Saara jr. 3 viikkoa vanhana <3
3,5 viikkoiset pikku hyeenat ja hieman väsynyt äippä.. :)

Moi!

Vielä ne nukkuu eniten, mutta ei varmaan enää kauaa.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti