perjantai 26. syyskuuta 2014

Treeniä, treeniä ja pari näytelmääKylläpäs yhden kisaviikonlopun väliin jättäminen tuntuu pitkältä kisatauolta.. ;) Mutta se näytti tehneen Rytille (ja mulle?) hyvää, sillä tällä viikolla molemmat treenit sujuivat meidän mittapuulla ihan superisti. Keskiviikkona Saijan ratatreenissä meno oli reipasta ja suht tarkkaa. Torstain Jennan treenissä oli myös hyvä meininki. On se vaan parhaimmillaan aika hauskaa tuon otuksen kanssa ja vielä kun tuntuu, että mennään tässä hommassa vähän kerrallaan eteenpäin. <3 Sunnuntaina ollaan menossa Lempäälään kisaamaan 3 startin verran. Vähän jännittää, miten rytmitys ym. osuu kohdalleen nopealla (?) alustalla. Kovat kisat on ainakin tulossa, monia huippuja on mukana. :) Kiva lähteä kisaamaan!

Torstaina käytiin vielä rally-tokoilemassa ja siihenkin riitti virtaa. Jos olisi aikaa, voisi käydä jotkut möllikisat kokeilemassa. Mutta onneksi ei ole.. ;)

Saaran kanssa ollaan tehty vauhdikasta etenemistä, lyhyitä pätkiä ja vahvistettu irtoamista. Puomia on myös hinkattu tottakai. Tostaina tein keskiviikkoista Saijan rataa ja huomasin, ettei se hallitse sylkkäriä eikä poispäinkäännöstä, joten niitä täytyy vahvistaa. Eipä niitä juuri kisatilanteessa Saaran kanssa tarvitse, mutta hyvähän ne on hallita.

Saara kävi viime viikonloppuna Millan kanssa Hyvinkäällä näyttelyssä, HYVÄllä arvostelulla. ;) 2 vuotta ehtikin vierähtää edellisestä. Se hampaiden näyttämättömyys silloin traumatisoi mut, eikä huvittanut "vähään" aikaan yrittää. No nyt neiti oli esiintynyt oikein iloisesti, eikä mitään ongelmia ollut. Ja se oli tärkein juttu, ei tuo arvostelu haittaa yhtään.  Saara oli siis tuomarin mielestä liian pieni. Yritetään siis vuoden päästä uudelleen. Tosin nyt viikonloppuna Saara on lähdössä Tallinnan valloitukselle Millan kanssa, jospa siellä ymmärrettäisiin tämmöistä sporttimallia paremmin. ;)

Taigalla on nyt joku EVVK-vaihe. Hyvä kun osaa nimensä.. Agiin se ei oikein ole vielä syttynyt ainakaan niin kun olen toivonut. Ehkä odotan liikaa, en tiedä. Ajattelin nyt pitää ihan totaalisesti taukoa jonkin aikaa ja tehdä vaan ihan jotain pohjataitojuttuja hallin ulkopuolella.

Ekassa pentunäyttelyssä käytiin tosiaan muutama vko sitten ja sieltä tuomisina KP ja VSP ihan kivalla arvostelulla. Pöydällä se vähän kiemurteli, mutta muuten olen oikein tyytyväinen esiintymiseen. Ehkä jossain voisi sen kanssa vielä nyt syksyllä pyörähtää.

Taiga 5,5kk 

Turussa 14.9 pönöttämässä. Ja ei, mulla ei oo salihousuja vaan tommoset supertrendikkäät loose fit kangashousut.. ;))))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti