maanantai 8. syyskuuta 2014

Loppukesän tulospäivitys

Hieno kesä oli! :)
Ryti nousi kolmosiin jo elokuun alussa Tuusulassa. Kolme kisapäivää viihdyttiin kakkosissa. Ei paha. Kolmosissa meno onkin ollut vähän tahmeampaa. Vauhtia on tullut lisää ja mä en ehdi, osaa, tai olen väärässä paikassa vääränlaisella ohjauksella. Treeneissä kulkee, mutta kisoissa pakka ei pysy kasassa ja radat saattavat olla ihan hirveitä. No vielä me ehditään! Kaksi nollaa ollaan nyt saatu aikaiseksi. Mutta en edes ajattele mitään arvokisoja nyt. Kyllä sinne pääsee jos sen ansaitsee.

Saara on palannut hienosti äippikseltä radoille. Vauhtia alkaa pikkuhiljaa löytyä. Piirinmestiksissä onnistuttiin saamaan tuplanolla ja se riitti Uudenmaan piirinmestaruus pronssiin! :) Viikko siitä Saara otti ekan mini3 voittonsa ja sai hyppysertin. Ihan huikeaa, me päästään ekaa kertaa mm-karsintoihin!! Tätä olen nyt koittanut sulatella.  Saaran kanssa ollaan treenattu lähinnä omatoimisesti ja todella lyhyitä pätkiä kerrallaan, lähinnä semmoista vauhdikasta menemistä. Puomia ollaan myös hinkattu urakalla ja etupalkalla, kun se nyt se juoksupuomi on. Syyskuussa tuleekin vain yhdet kisat eli tällä viikolla Forssassa gööttimestikset. Siitä seuraavat viikot Saara misseilee ulkomaita myöten. ;)

Taigakin on päässyt vähän aksailemaan. Olen panostanut aika lailla paikalla pysymiseen, ja se alkaa nyt sujua. Nyt saisi jo kuulemma vähän hullutella, että saataisiin kierroksia neidistä esiin. :) Tällä viikolla alkaa tokomainen pentukoulu ja sunnuntaina olisi eka pentunäyttely, hui!

Taigan treeniä 4,5kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti