lauantai 14. helmikuuta 2015

Hanskat ei tipahda, periks ei anneta!

Niinhän siinä sitten kävi, että flunssa muuttui vanhaksi tutuksi eli poskiontelontulehdukseksi, ja 4. Fitdog-leiri jäi kokonaan väliin. Ei ole sujunut ihan onnellisten tähtien alla meidän fidari-taival, edellinen leiri jäi lasten sairastelujen vuoksi välistä. Murehtimalla ei kuitenkaan voita mitään, joten ei muuta kuin eteen ja ylös jälleen kerran! :)

Saaran keinukammo tms. saatiin selätettyä viime viikolla meidän valmennusryhmän epiksissä, kaksi nollarataa ja tehtiin keinu sujuvasti kummaltakin puolelta. Vauhtikin oli ihan hyvää ja puomi myös hieno! Käytiin edellisellä viikolla varmuuden vuoksi myös fyssarilla, ja varmasti otetaan nyt säännöllisesti ohjelmaan fyssarikäynnit . Rytin kun vielä saisi hoidettua myös. Herra kun on hieman valikoiva vieraiden ihmisten suhteen. Anyway, saa nyt sitten nähdä, miten keinu toimii muualla kuin kotihallissa. Koitan nyt kuitenkin asennoitua niin, ettei mitään ongelmaa ole koskaan ollutkaan. :)

 Saaran voittorata epiksistä:


Rytille tulee nyt sitten hieman agilitystä kevyempi pätkä, mikä ei varmasti haittaa ollenkaan. Viikolla treenasin (valitettavasti, ei sitä vaan opi) flunssaisena tiistain valmennusryhmätreenissä, meno oli siistiä, ehkä vähän liiankin? Jotenkin tuosta puuttui se viimeinen vaihde. Nyt näissä muutamissa treeneissä olen koettanut panostaa rimoihin erityisesti, eli olen pitänyt osittain 65cm ja ollut tiukkana pudotusten suhteen, eli meno loppuu heti, kun rima putoaa.


Taigakin on päässyt nyt useammin treenaamaan. Välillä tulee ihan välähdyksiä vauhdista, välillä menee hölkkäilyksi. Mutta koska välillä kuitenkin väläyttelee, uskon, että vauhtia tulee. Jos ei, voi sitten olla lasten kisakoirana. ;) Edelleen kuitenkin menty pitkälti putki-hyppy-linjalla. Kontaktipaikkaa on hiottu ja nyt kokeiltiin muuria. Saatan olla tyhmä, mutta haluan sille aluksi pysäytyspuomin. Keppejä voisi pikkuhiljaa aloitella. Vielä 3kk aikaa "lomailla", joten täytyy koettaa käyttää aika hyödyksi. ;)

Tässä pikku pätkä parin viikon takaa, ei kyllä läheskään parasta vauhtia esitä..


Hyvää ystävänpäivää ja erinomaista viikonloppua kaikille, pysykää terveenä! :)

Terkuin
Marjon tiimi

Keväthangilla :) Kuva: Anne Huotari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti