perjantai 17. heinäkuuta 2015

Kesähulinoita

Juhannuksena Liedossa, kuva: Henri Luomala

Uusi kisakausi on nyt saatu alulle ihan hienosti. Vielä mennään enemmän treenien ehdoilla, mutta kisaamassa on hiukan käyty siinä ohessa. Vähän kyllä mieltä painaa Herra Rytsölän kontaktit. Tai siis A ja puomi. Keinu on hyvä (kop,kop), siinä ei ole huolta. Oikeasti, pitäisi saada kontaktit tuohon omaan pihaan, että saisi tarpeeksi toistoja. Kun muutettiin kauemmaksi seuran hallilta ja työt alkoivat, on treenitehokkuus laskenut huomattavasti. Madalletulla A:lla juoksee tosi hienosti, mutta täyskorkealla ei askeleet enää osu vaan loikkaa kontaktin reunalta. Puomilla taas treeneissä himmailee ja jumittaa, kisavireessä saattaa sitten loikata.. Oon nyt vähän silleen, että WTF mä tekisin? Pitäisi ehkä valkata joku kouluttaja, jolla kävisi viikoittain, niin tämä asia etenisi. Ohjatut treenit vaan tuppaa olemaan ratatreeniä, ja sitten ne kontaktit aina jää "kotiläksyksi". Ja sitten taas yksin treenatessa on vaikea säätää A:n korkeutta jne. Nyt on kieltämättä hiukan epätoivoinen olo.

Juhannuksena käytiin kisaamassa Liedossa, Rytsälle sieltä hyppärinolla (sija 7.) ja 2 Hyllyä. Saaralle hiuksenhieno 5 (sija 3.!) ja hyppärinolla sij.4.

Rytin hyllyrata:4.7. käytiin Purinalla hellekisoissa, siellä Rytille hylly ja nolla (sij.4), Saaralle hienosti tupla sijoilla 3.ja 3.

Rytin radat:


Saaran radat:
Hippasen harmittaa tuo ekan radan puomin kierto, mutta on se ainakin hauskan näköinen.. ;)
5.7. kisattiin agirodussa joukkueviesteissä, Saara kisaavissa ja alossa, Taiga alossa. Hienosti suoriutuivat molemmat! :) Saaran kisaavien joukkue sijalle 9. ja Taigan (ja Saaran) alo-joukkue sijalle 10. :)

15.7 kisailtiin Lägin epiksissä myöhään yöhön.
Taiga hienosti mölleissä ja ekaa kertaa kokeiltiin kisaavien ratoja, kun keinu on nyt pari viikkoa onnistunut. Okserin hyppäsi kisaavien radalla ekaa kertaa. Tykkään siitä, että se etenee eteen niin hyvin, käännökset pitää vielä saada (muun muassa) paremmiksi. Ja nyt kun on keinua treenattu, se vähän epäröi puomilla, mutta eiköhän se siitä muutu varmemmaksi. Onhan tässä vielä tekemistä, mutta tyyppi on vasta 15kk. <3

Taiga:


Saara vetäisi kisaavien voittoon:


Urkin kanssa olen pari kertaa päässyt nyt treenaamaan, hyvin oli agi mielessä (edellinen kisa 09/13), ja tekeminen iloista:


Rytin kanssa tehtiin kaksi huolimatonta rataa.. Alkoi jo ilta ja muut asiat painaa, ei ollut oma keskittyminen ehkä ihan 100%. Tässä tämä eka:


Ensi sunnuntaina suuntaamme kisaamaan Orimattilaan, Urkki pääsee myös piiiitkästä aikaa virallisiin. Hauskaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti