torstai 30. heinäkuuta 2015

Nollavoitto!

:D
Tulihan se sieltä, meidän eka nollavoitto! Hiphei ja hurraa! Kisat oli pienet, mutta silti oon niin iloinen. En tiedä voiko sanoa vihdoin, kun ei olla edes vuotta oltu kolmosissa? Mutta se on ollut niin lähellä (välillä myös niin kaukana) monesti.

Olimme siis kisaamassa Orimattilassa, tarkemmin Artjärvellä. Makseja oli ilmoittautunut vain 14kpl! Ajattelin taas, että nyt ois paikka. Kisat oli vanhalla urheilukentällä, ihan kivalla hiekka-alustalla, jossa itselläkin riitti kisakengiksi tavalliset lenkkarit. Vettä tuli suurimman osan aikaa kuin esterin .. No mutta sehän ei ole Rytiä koskaan haitannut, nyt kun turkkikin on pois häiritsemästä, niin ei tule lisäpainoakaan.

Agiradalla sählättiin kepit, eipä ole pitkään aikaan keppivirheitä tullut, mutta nyt haki väärään väliin. Tulos 10 (en oo varma tuliko a:lta tai keinulta 5, mentiin ne aika vauhdilla) ja sija 4. Hyppärillä oli suoria putkia 4kpl, just sellanen meidän rata, missä vaaditaan molemmilta juoksuvoimaa. Ja me tehtiin se, oli oikeasti varmaan parhaita ratoja ikinä, homma oli hallussa koko ajan ja maalissa oli jes-fiilis. Etenemä 5,23 m/s :) Ja voitto! Ja tietysti hyppyserti. Seuraavan saakin ottaa vastaan sitten vasta lokakuun lopussa. Niin siistiä, että voitto tuli tässä kohtaa kautta jo. Nyt voi keskittyä kontaktien hiomiseen ja kisailla rennosti (ellei kriteerit sitten jotenkin muutu?). Toki se tupla pitäisi metsästää vielä, mutta kyllä tuo voitto helpotti omaa mieltä kovasti - me pystytään siihen! Edelleen tunnen hieman ahdistusta kontaktien suhteen, mutta eiköhän siitäkin selvitä.Saara ja Urkki olivat myös kisaamassa. Urkin eka rata oli hyvin urkkimainen.. HYL. Siihen mahtui yksi keppisohlaus ja pari hylkyä ;) Hyppäriltä tulikin nolla, hyvin hidas, mutta kuitenkin! Saara otti ekalta radalta hyllyn ja tällä radalla tuli myös keinukielto taas. Koitan olla murehtimatta. Ei päästä treenaamaan ennen viikonloppua, toivotaan että se nyt oli vaan joku mun moka. Hyppäriltä ihan hyvä perusnolla, tuloksissa 4., oikeasti 3., kun tuomari ei havainnut 3.sijoittuneen koiran hylkäystä. Sattuuhan näitä, onneksi ei taisteltu voitosta, sitten olisi voinut harmittaa! Saara ei ehkä oikein välittänyt tuosta sateesta, vähän oli paras terävyys kateissa.

Viikonloppuna kisaillaan sitten taas kovatasoisissa kotikisoissa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti