torstai 11. heinäkuuta 2013

Paimennusta ja uusi harrastus

Saara kävi tutustumassa lammaspaimenen hommiin tiistaina Inkoossa. Ei tuota nyt paimennukseksi voi sanoa, Saara vähän haukkui ja lampaat lakosivat eri ilmansuuntiin. :D Katsotaan, jos päästäisiin syksyllä uudestaan kokeilemaan. Niin ja katseltiin lehmiä aidan takaa myös, niitä Saara vähän haukkui, mutta kai lähinnä siksi, kun muutkin haukkuivat. Viime kesänähän se ei ollut paimennustaipparissa huomaavinaankaan lehmiä.
Mulla oli tuossa juhannuksen jälkeen hyvä treeniviikko, mutta sittemmin on taas ote lipsunut. Lähinnä se nyt on sitä vaunujen kanssa juoksemista ja salia, päämäärätöntä näpertelyä. Jotain uutta kuitenkin, alotin nimittäin tankotanssitunnit Balanssissa! Aika hauskaa puuhaa. Eka tunti oli aika kamalaa, mutta tällä viikolla meni jo paljon paremmin - uskalsin jopa roikkua pää alaspäin siellä tangossa! Ja ai että mä haluan samanlaisen kropan, kuin sillä ohjaajalla. :D

Tällä viikolla ei ole ehditty aksaamaan ollenkaan (Ryti kävi alkeissa demokoirana pari minuuttia, mutta sitä ei lasketa), ja meinaa jotenkin vähän stressata. No, tulihan tuossa viikonloppuna Saaralle aika kovaa rasitusta, joten ehkä hyväkin pitää taukoviikko. Ja Rytin tokoilut on yllätys, yllätys taas jääneet. Hyi mua.

Pikkumurunen täytti maanantaina vuoden! <3 Miten aika voi mennä näin nopeasti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti