torstai 1. elokuuta 2013

Kiirettä kotirintamalla

Huhhui, viimeinen "kotiviikko" menossa ja taas olen kasannut hommia itselleni aivan liikaa.. Ei meinaa aika riittää tärkeisiin juttuihin, kuten blogin päivittämiseen. ;) Jännä nähdä, millaiseksi arki muodostuu, kun työt alkavat. Jostain pitää kyllä tinkiä, se on varmaa.. Hmm, ehkä yöunista? :D

Treenattu ja kisattukin on. Saaralla on vauhti vähän hiipunut juoksujen jälkeen ja osittain vähän varmaan keleistä johtuen. Kyllähän se menee, mutta ei ole ihan sitä parasta vauhtia. Vai olenko mä itse vaan niin helvetin kovassa kunnossa? :p Rytillä taas vauhtia ja intoa piisaa, vähän liikaakin välillä.

Ryti 9kk

Oltiin Mustosen Saijan opissa maanantaina, ja paljon hyviä vinkkejä saatiin.

Ainakin:

* Selän taakse livahtamista ei koskaan tule sallia
* Rima putoaa - meno katkeaa
* Koira ei saa päättää, koska treeni loppuu (Ryti läksi lopussa kentältä Saaran luo, ja piti hakea sieltä pois)
* Päällejuoksut treenin alle, huoh :D

Mä olin kyllä ihan kuutamolla.. Väärä treeniliivi, väärä lelu, kauhea flunssa jnejne. :D Ja treenijännitys! :D Mutta sitä en kai ole kuvitellut, vaan se on oikeasti aika nopea.

Rytin treenit

Saara ja Urkki oli sunnuntaina kisaamassa Tuusulassa. Hauskat pikkukisat ja kiva uusi kisapaikka. Kerttukin oli kannustamassa mun äidin kanssa, viihtyi tosi hyvin koko "päivän".


Huom. paita! ;)


Urkki oli lähellä tehdä peräti tuplanollan, mutta toiselta radalta valitettavat 0,15 sek yliaikaa. Se kulki ihan yllättävän hyvin +30c helteessä. Mutta eka radalta pitkästä aikaa NOLLA ja sija 9.

Saara otti kahdelta ekalta radalta kiellot molemmilta, mutta vikalta agiradalta puserrettiin nolla väkisin, sijoitus 4. Ehkä mietin vähän liikaa sen virettä ja annoin sen vaikuttaa tekemiseen. Koska Urkin kanssa mua ei jännittänyt yhtään ja meillä oli hauskaa, mutta Saaran kanssa oli taas jotenkin levoton olo. No, ensi lauantaina uusi yritys Purinalla. :)

Linkin takana äitini kuvaamat radat. Ekaa kertaa oli kamera kädessä, siihen nähden sujui ihan hyvin, vaikka eläytyminen suoritukseen meinasi viedä mennessään. ;)

Saaran radat Tuusulassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti