sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Huoh!

.. Aina vaan jotain! :/ Rytin kanssa siis tänään Purinalla kisaamassa.

Tänään oli rento fiilis lähteä kisaamaan. Radatkin näytti profiileiltaan ihan tehtävissä olevilta. Ekalla agiradalla muurin palikka alas (kääntyi vähän liian tiukasti) sekä yksi rima alas. Lisäksi pikku pyörähdykset radan puolivälissä, kun ohjaus ei mennyt ihan nappiin. Hyvin oli kuulolla, mutta jotenkin hieman hidasta.

Hyppärillä oli monta vastakäännöksen paikkaa ja ne sujui tosi hyvin. Valitettavasti taas vaan 2 rimaa alas. Tällä radalla rimat putoili yhdellä sun toisella, vaikka rata oli ulkokentällä. Tällä radalla tuli sellainen olo, että hei mähän osaan melkein ohjata! Vauhti oli kyllä taas jokseenkin nihkeän tuntuista. Olinkohan mä liian rentona? Sopivan vireystilan löytäminen on haastavaa!

Vikalla radalla alku meni hienosti ja vauhti tuntui löytyneen. Yksi ylimääräinen hyppy sieltä sitten ehdittiin poimia. Sen jälkeen vielä vähän kurinpalautusta kontakteilla, kun hiippaili pysähtymättä.

Rytin eka agirata ja hyppäri

Olisi kyllä onnistuminen kelvannut tähän väliin, mutta ei mopolla moottoritiellä. Ensi viikolla onkin vaan tiistaiaamuna hyppytekniikkayksäri ja viikonloppuna sitten eka FitDog-tiimin leiri. Toivottavasti ollaan vireessä. Mielenkiinnolla odotan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti