keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

5/6

Olipa kiva kisaviikonloppu. Tasaisen varmaa tekemistä. Ihan sitä ei saatu, mitä lähdettiin hakemaan, mutta parhaamme tehtiin. :)

Lauantaina Janakkalassa Saaran kanssa 2 rataa, hyppärillä 0/6. ja agiradalta 0/4. Oli tosi tiukkaa ja kymmenykset ei ihan olleet meidän puolella tällä kertaa. Tärkein juttu oli kuitenkin se, että Saara meni agiradalla epäröimättä keinun. Huh! :)
Sunnuntaina piti olla perhereissu Lappeenrantaan, mutta yöllä poitsu oli sen verran kuumeinen, ettei auttanut kuin hypätä koirien kanssa autoon ja ajella yksin. Vähän jännitti muutaman tunnin unilla lähteä ajelemaan, mutta yllättävän hyvin se meni - onneksi oli valoisaa. Saatiin Rytin kanssa aikaiseksi kokonaisuutena meidän paras kisapäivä tähän mennessä: 0, HYL, 0 ja 0. Ja tuo hylly oli pienestä kiinni! Ja neljältä radalta kaikki rimat pysyivät! Tehtiin myös meidän etenemäenkka ekalla radalla, eli 5,23ms. :) Niin ylpeä oon tosta nuoresta jäbästä, jolla kasetti kesti noi kaikki 4 rataa. Radat oli tosi mukavia ja vauhdikkaita, just sitä mitä tähän väliin kaivattiinkin.

Pääsiäiskisat Purinalla (kuva:Yasmine Eklund)

Kuva: Jukka Pätynen/koirakuvat.fi


Radat järjestyksessä videoina alla. Eka hyppäri ja toka agirata olivat mielestäni parhaat, toinen hyppäri (vika rata) oli vähän sellaista taistelua ja mahtui sinne yksi mun black outikin matkalle. Hyllyradalla aika olisi riittänyt ylimääräisestä putkesta huolimatta toiseksi, vaikka nuo kontaktit oli kamalat!

Kisasin ekaa kertaa Inov-kengillä molempina päivinä. Jotenkin tuntui rataantutustumisessa, että en pysty niiden pitoon luottamaan keinonurmella kuten Salomoneihin, mutta radalla sitä ei miettinyt. Tuloksena olikin kahden päivän pohjejumi. Eli ei niitä enää keinonurmelle..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti