lauantai 4. huhtikuuta 2015

Agilityöverit

Hiphei, mukava treeni- ja kisaviikko takana. Molempia tuli ehkä normaalia enemmän, mutta välillä pitää käydä äärirajoilla (no ei nyt ehkä ihan), sitten välillä taas kevyemmin. Rytmitän meidän treeni- ja kisajaksoja vähän samaan tapaan, kuin tein itse omalla urheilu-urallani.

Rytillä oli ihan ok valmennusryhmän omatoimitreeni tiistaina. Hieman häiritsi hidas A taas vaihteeksi, mutta muuten ei valittamista. Kesällä olisi tarkoitus vaihtaa tuo hiippailu A juoksu A:ksi.

Niin tai joo, tulihan sieltä treenattavaa.. Kolme peräkkäistä takaakiertoa ei sitten onnistunut millään.. Homma meni jo vähän huumorin puolelle ;)


Taiga puolestaan ilahdutti kovasti Jennan treeneissä torstaina. Tehtiin nyt ekaa kertaa ohjatusti ratatreeniä, toki pätkissä mentiin. Neiti yllätti kyllä täysin mut vauhdillaan ja taidoillaan! Vähän jännitin, että miten se lähtee tekemään, kun yleensä ollaan aina hallissa kahdestaan. Mutta mitä vielä.. Vauhti alkaa olemaan jo Saaran luokkaa hetkittäin! Ja tosiaan mitenkään rajusti ei olla treenattu, vaan tehty 5-10 minuutin treenejä, yksittäisiä esteitä lähinnä. Mutta ne kun treenaa huolellisesti, on sitten helppo yhdistää. Tavoite oli nyt äippäloman lopuksi tehdä Taigan kanssa tehotreeniä esteopetuksessa ja siinä ollaan onnistuttu. Vielä olisi keinu ja pussi ja tietysti kepit opeteltava. Ja kaikkia muitakin pitää luonnollisesti vahvistaa. Mutta suunta on oikein hyvä! :)

Rytiä ja Saaraa oli tarkoitus treenata ihan pätkiä myös vaan, mutta Jenna yllytti tekemään rataa ja saatiinkin molempien kanssa nollat lopulta väännettyä. ;) Hitusen poltteli keukoja treenin jälkeen, oli sen verran fyysinen rata.

Perjantaina suunnattiin Purinalle. Siellä odotti tosi pehmeä ja muhkurainen sisäkenttä ja vielä pehmeämpi ja märkä ulkokenttä. Saara teki parhaansa, mutta ei oikein saanut askeliaan sovitettua alustaan. Kaksi ekaa rataa oli vähän verkkaisia nollia ja kolmannelta radalta puomilta 5. Mutta tosi tyytyväinen olen, kaikki putki-puomierottelut onnistuivat varmistelematta ja samoin puomi onnistui varmistelematta 3 kertaa neljästä. Teki myös hienosti keinun! Paras vauhti oli harmi kyllä sillä vitosradalla.

Ryti ei malttanut ekalla radalla odotella lähdössä vaan hiippaili mun perääni ja ehti kiertää tokan esteen. En sitten palauttanut, vaan jatkettiin siitä. Halusin koittaa miten noi putki-puomi erottelut onnistuu ja ne menikin hyvin. Ulkoradalla teki ihan hyvän nollan hyppärillä, vaikka hyppääminen liejussa olikin raskasta.

Lauantaina Liedossa Ryti aloitti kahdella mopo keulii - radalla. En ehkä ollut ihan hereillä itse ja toinen rata olikin meille vähän vaikea.

Näiden jälkeen kokosin itseäni hetken ja vikalta radalta tulikin hieno nolla kovassa seurassa.


Saaran kohtaloksi koitui jälleen ekalla radalla keinu. :/ Nyt ois neuvot tarpeen, mitä tuolle voi tehdä, kun treeneissä ei ole ongelmaa, mutta kisoissa hypähtää sivuun? Nytkin oli menossa, mutta viime hetkellä hypähtää ohi..Olen aika epätoivoinen jo tän kanssa. Muuten tekee niin hienoa rataa.

Hyppärillä tehtiin hienoa nollaa vikalle putkelle asti, Saara irtosi sitten komeasti vikalle hypylle putken sijaan. On vähän treenailtu loppusuoraa, eli sitä saa mitä tilaa. Puolivalssi tms. olisi ehkä voinut toimia. Vauhti oli kuitenkin paljon parempaa kuin Purinalla perjantaina, eli siltä osin olen tyytyväinen.


Nyt sitten vähän kevyempi viikko treenien suhteen ja kisatauko. Koukkupolvi aloittaa sunnuntaina hölkkäkisa-kauden. Huh.

Purinalla 3.4. - Fitdog apuna palautumisessa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti