perjantai 23. elokuuta 2013

Kisarapsaa pikakelaten

Pm kisat 17.8 Lohja

Meidän ekat PM-kisat! :) Viime vuonna Saara nousi juuri sinä viikonloppuna 3-luokkaan, joten ei ehditty.

Nämä kisat oli pieni pettymys. Saara ei oikein kulkenut, en tiedä mikä oli. Uusi kisapaikka? Jännitystä en tunnusta liiaksi tunteneeni., mutta olihan toi oma ohjauskin aika kökköä videolta tarkasteltuna. Vauhti kyllä koheni loppua kohden. Yksilö agiradalta 5 (keppivirhe, jätti vikan välin pujottelematta!!! ), hyppäriltä 0, mutta vaatimaton sijoitus 14., joukkueradalta kohtuullinen nolla (joukkueen sijoitus katkerasti 4.).

Saaran radat

Urkki oli ihan kuutamolla.. Eka radalla 2 kertaa radalta pois ja toka radalla hylkäys esteellä 5. Sellaista tällä kertaa. :D

Purina 18.8.

Saaralla 2 rataa ja Udella täsmäisku yhdelle Luomalan radalle. Meno oli taas ihan erilaista, kun päästiin halliin, vauhti oli vähän verkkaista, mutta nolla sieltä tuli! Urkilla on nyt peräti 3 nollaa ensi kesän kisoja varten. ;) Saaralle myös nolla samalta radalta, ja minun mielestä yksi meidän parhaista. Jopa olen melkein tyytyväinen ohjaukseeni. Harmittavasti vaan sija 4. Ihmeen hyvin Saara kulki hallin pehmeällä alustalla. Ulkorata oli aivan älyttömän helppo, ehkä helpoin kolmosen rata ikinä.. Saaralle nolla, mutta eihän se vauhti noin helpolla radalla riittänyt kuin sijaan 7. Tuolla radalla ehkä vähän turhaan odottelin Saaraa, ois pitäny vaan antaa mennä..

Saara Purinalla

Kuvat Pekka Paukkonen

Vinkki KePoille ;)

Epikset Lempolassa 20.8.

Ryti supermölleissä ja Saara kisaavissa - perfect evening, molemmille nollavoitot! :) Ton Saaran ja mun rennon meiningin kun sais siirrettyä myös virallisiin! Toihan näyttää ihan siltä, kuin osaisin ohjata, wau! ;) Videot paljastavat kyllä valitettavasti mun levinneen perseen.. Sille pitäis tehdä jotain! :D

Keskiviikkona oli Saaralla 1/4 Taneli Ikäheimon koulutus. Tykkäsin, mukava maanläheinen koutsi. Saara selvitti toisella kierroksella 40 esteen radan nollalla. Mun muisti toimii siis ainakin jotenkin! :D