perjantai 9. elokuuta 2013

Putki päällä!

..Nimittäin kisaputki (koitin keksiä jonkun vähän erilaisen otsikon, kuin mielessäni ollut ainainen "treeniä ja kisoja" ;) )..

Toissa viikolla Tuusula, viime viikolla Purina, tällä viikolla Järvenpää, ensi viikolla PM:t ja ahneuksissani ilmoitin myös Purinalle Siuntion kisoihin, kun oli niin vähän mini kolmosia, reilu 10/startti! :O Sitten vielä harkinnassa oman kylän kisat 25.8. Niin ja epiksiä välissä. Ainakin tulee kisarutiinia! ;) Syyskuussa on ehkä sitten vähän rauhallisempaa.. Kai :D

Purinan kisoissa mä en ollut jotenkin kartalla ollenkaan ja räpelsin omiani. Huolimattomuutta ja ajatusvirheitä. Lämpöä taas ~30, liekö pehmittänyt pään. Saaran kanssa väännettiin yksi nolla (sija 3.) ja Urkin kanssa MELKEIN nolla, yksi rima putosi. Urkin meno oli taas ihan positiivista. Saarankin tottakai, mutta mä mokailin. Nyt täytyy kyllä huomenna löytää se rentous ja hyvä meininki myös Saaran kanssa.

Eilen se löytyikin tosi hyvin Jennan treeneissä, Saara teki vain yhden virheen koko iltana! Itsehän tein useampia, mutta Saaralla oli Flow-meininki. Taas tuli paljon kaivattua itsetunto-boostia ja uskoa siihen, että Saara on nopea, kunhan itse rytmitän ja liikun oikein radalla. Sain takaakiertoihin ahaa-elämyksen sekä kierrätyksiin, jotka on meillä olleet toooosi hitaita. Jalatkin mulla toimi kuin unelma, varmaan johtunee siitä, kun en ole tällä viikolla ehtinyt kuin kerran treenaamaan, ja sekin tankotanssia. Tänään sitten kävin varmuuden vuoksi pitkästä aikaa kahvakuula-tunnilla, jotta paikat olisi mahdollisimman jumissa huomenna kisoissa. ;)

Mutta Jenna kyllä osaa tuon kouluttamisen taidon. Nytkin treenit oli vaikka kuinka ja paljon myöhässä, oli nälkä, tuli pimeä, mutta silti sieltä lähti hymy huulilla. Tuo Jennan positiivisuus on jotain ihan uskomatonta. Kumpa sitä osaisi olla yhtä kannustava omille koulutettavilleen. :)

Rytin kanssa aloitettiin myös "kisaura" epiksissä sunnuntaina omalla kentällä. Luokkana supermöllit, eli vain hyppyjä (matalia) ja putkia. Meno oli suht hallittua, mutta yhden esteen ohi kerkesi livahtaa ja hypätä sen sitten väärään suuntaan. Eli tulos 25 ja 2.sija. :D Mua jännitti ihan törkeesti, mutta silleen hauskalla tavalla. On se vaan huippu, vaikka välillä tuntuu ihan toivottomalta, että mitä tästä ikinä tulee. :D

Rytskä epistelee

Omat supermölliryhmäläiset kisasivat myös melkein kaikki, ja hienosti meni! Tuloksena esim. mini supermöllien 2. sija, medi supereiden 1. ja 2. sijat sekä minimöllien voitto. :) Huippua porukkaa!

Ja työt tosiaan alkoi tällä viikolla, mutta hengissä vielä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti