tiistai 13. elokuuta 2013

Lähellä, mutta niin kaukana..

.. oli Saaran voittonolla ja sert-a Järvenpäässä. Kunnes tuli viimeinen koirakko ja alitti ajan puolella sekunnilla. Oi voi ja pari kirosanaa mielessä, mutta se siitä sitten, asia käsitelty ja eteenpäin. Meidän rata oli kyllä vähän väkisin vääntämistä ja en tosiaan ole ohjaukseeni tyytyväinen, pakkonollaa siellä taas tehtiin. Eli ehkä me ei oltaisi sitä voittoa edes ansaittu. ;) Mutta kyllä se sieltä vielä tulee!

Toka radalta myös nolla, mutta rata oli helppo ja nollia tehtiin reilusti, sijoitus vasta 11. Eroa kärkeen kuitenkin vain 3 sekkaa, eli tiukkaa oli. Hyppärillä Saara kulki minusta parhaiten, mutta juoksi okserin ohi (mulla persjättö vähän myöhässä ja tuli liikkeen mukaan) enkä viitsinyt korjata, kun oli meno päällä.. joten siitä HYL. Kellottelin epävirallisesti videolta, että aika olisi riittänyt suunnilleen 3-4 sijalle. Eli, vauhti on taas paranemaan päin, mahtavaa! :)

Saaran radat

Urkki hyllytti ekan radan heti alkuun, kun ei voinut vastustaa puomin kutsua. Jouduin tietty aika kovasti sitä komentamaan, joten fiiliksethän siitä herralla meni ja hölkättiin vähän kompuroiden rata läpi. Hyppärillä olikin sitten ihan eri koira, ja tehtiin nolla, sijoitus 9. Etenemäkin jopa yli 4ms! :)

Rytsän kanssa episteltiin taas supermölleissä maanantaina. Viimeinen käännös oli liikaa molemmilla yrityksillä, mutta hienostihan kakara taas kulki. :)

Rytin episrata

Saaran kanssa ajattelin ottaa sellaisen hyvän mielen radan mölleissä kisan ulkopuolella. Ei olisi kyllä pitänyt. :D Tapahtui jotain ihan kummaa, kesken radan Saara lähti juoksemaan Siltalan Matin luokse, joka oli ratahenkilönä! Kävi siellä tervehtimässä suorittaen samalla sekä mini, että maksi pöydät.. Hitto kun ei ole videomatskua. :D Sitten vielä puomilta kauhea loikka, kun kokeilin, onnistuuko vedätys. Että sellainen kenraaliharjoitus ennen PM-kisoja. :DD

Eli lauantaina PM:t ja sunnuntaina pari starttia vielä Purinalla. Pitäkää peukkuja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti