tiistai 17. maaliskuuta 2015

Tää on hallussa!

Tästä on tullut näköjään enemmän sääntö kuin poikkeus.. Fitdog-leiri lähestyy, joku sairastuu. :D Agitreenit pääsin kuitenkin tekemään, joten ollaan tyytyväisiä siihen.

Lauantaina aloitettiin Niinun treenillä. Ohjaajalla oli jotenkin keskittyminen ja fokus hieman hukassa, enkä oikein saanut missään vaiheessa otetta radasta. Varsinkin tuo hässäkkä A:n takana tuotti päänvaivaa. Ryti kilttinä herrasmiehenä teki voitavansa, mutta kiusallisen löysää mun ohjaamiseni oli. Keppien hakeminen sai kuitenkin Niinulta kehuja. Jotain sentään.. ;)

Niinun treenirata, se kun ei "ihan" videolta avaudu. ;)
Sunnuntaina oli ohjelmassa ensin Juhan ratatreeni. Omaksuin radan helposti ja treeni menikin oikein hyvin. Muutaman yrityksen ja erehdyksen jälkeen mentiin rata NOLLANA läpi. 30 estettä! Huippua! Juhan treenin jälkeen pieni palauttelu ja Jennan treeniin. Tämä rata oli ehkä vielä enemmän meidän mukavuusalueella, ja sekin paineltiin lopuksi nollana läpi. Outoa! Enkä nostanut yhtäkään rimaa koko treenin aikana! Se on aika upeaa, kun ottaa huomioon, että oli päivän toinen ratatreeni kyseessä. Aika hieno fiilis oli jäähdyttelylenkillä ihanassa iltapäiväauringossa <3

Kaikkensa antanut treenikamu :)


Videolla parhaat pätkät:

Nyt vaan odotellaan, että osaaminen siirtyisi jossain kohtaa myös kisaradoille. :) Kisaamaan päästään vasta parin viikon päästä, mutta keväämmällä olisi tarkoitus kisata tiiviimmin ja saada siihenkin hyvä rutiini.

Saarakin veti hienot treenit viime viikolla Jennan opissa. Juoksupuomista on tullut oikein hieno, kun luukutetaan eteenpäin. Kääntymisen kanssa on ollut vaikeuksia, jotenkin lopuksi treenattiin sitä ja saatiin muutamalla toistolla homma toimimaan! On tuo Jenna kyllä huippukoutsi. <3


Sitten vielä muutama pätkä Taigan treeneistä. Neiti on alkanut syttyä "vihdoin" lajiin ja sen kanssa on ilo tehdä hommia. Se on niin kuuliainen. :D Nyt ollaan tehty teho- ja täsmätreeniä eli lyhyitä pätkiä, mutta useammin. Kepeistä sain jo 4 verkkoa pois. Oisko tämä ollut kolmas kerta 12 kepillä. :)Treeni-iloa! :)
Marjo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti