sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Treeniflown siirtäminen kisasuoritukseen

Rytin toka sert-a Ojangosta 28.3


Treenien sujuessa hyvin sitä sortuu kisatilanteessa joskus yliyrittämiseen tai liialliseen jännitykseen. Olen lähiaikoina tehnyt mielikuvaharjoittelua enemmän kuin koskaan. Teen sitä illalla nukahtaessani, aamulla herätessäni, lenkillä, treeneissä. Tein sitä viime viikon lapin lomallakin, vaikka koirat olivat (hyvässä hoidossa) kotona.

Eiliset kisat olivat hyvä testi. Edellinen yö siis ajettu Ylläkseltä kotiin, unta takana ehkä tunti, kotona olimme klo 7. Eka rata odotti Vantaalla klo 13.30. Olo oli vähän outo ajaessa kisapaikalle, ja mielessä käväisi, että muistankohan radat. Päätin muistaa, tietenkin. Kisat käytiin kahdella radalla, joten rataan pääsi reunalta tutustumaan edellisen luokan aikaan, tämän käytin huolellisesti hyväkseni. Olin ilmoittautunut vain kahdelle radalle Rytin kanssa ja se vaikutti hyvältä päätökseltä.

 Ekalla radalla (hyppäri) olin kuitenkin hieman hermona jostain syystä. Se sitten näkyi kahtena rimanpudotuksena, valitettavasti. Lisäksi Ryti veti lipat ekassa mutkaputkessa. Muuten ihan hieno rata, tuloksena siis 10. Noin 3 sekuntia kovimmasta ajasta.

Maalissa hetken harmitti, taas niitä rimoja! Taas! Rimoja! Kaksi! Kävin radan mielikuvissa läpi niin että rimat pysyivät ja mentiin kovaa. Ne rimathan pysyvät seuraavalla radalla.

Toinen rata oli Sari Mikkilän agirata, mukavanoloinen rata, jossa vaikeahko keppikulma ja muutama ansakohta. Muutamassa kohtaa olin hieman jäätyä ja ohjaus töksähteli, puolet radasta pidättelin hengitystä enkä uskaltanut yhtään vedättää.. NOLLA. Vihdoin! Se riitti toiseen sijaan ja Rytin tokaan agisertiin. :) Voittaja teki ihan superajan ja hävittiin reilusti, vaikka omasta mielestä meilläkin oli kohtuullisen sujuva rata. Mutta ei se haittaa. Niin tyytyväinen olen tuohon omaan möhikseeni. :)


Videota radoista ei ole, mutta tässä Rytin ja mun edelliset treenit 17.3.:Milla oli siis meillä hoitamassa koiria, kun lomailtiin Ylläksellä. Ryti ja Saara pääsivät tiistaina valkkuryhmän treeneihin, kun koiria oli sairaana. Tippa linssissä katselin kännykästä videoita.. Varsinkin Saara meni niin mahtavasti ja ennakkoluulottomasti vieraiden ohjaajien kanssa! Rytillä oli ollut hieman käynnistymisvaikeuksia, mutta namipalkalla (!!!!) oli lähtenyt.

Emmiina ja Saara:

https://www.youtube.com/watch?v=-SgH9j_f9pM&sns=fb

Emmiina ja Ryti:

https://www.youtube.com/watch?v=IDUZL1uNpCk

Arttu ja Saara:

https://www.youtube.com/watch?v=l2tp3oLmGcA&sns=fb

Eli tästä innolla tulevaan treeniviikkoon ja pääsiäisen kisoihin (Purina, Lieto).

Muistakaa hymyillä, se ei maksa mitään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti