sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Katso kengurun loikkaa

Taas käytiin kokeilemassa miten ne kontaktit toimivat kisatilanteessa... ;) (video saattaa järkyttää herkimpiä katsojia)


Eipä oo vielä tuollaista ennen sattunut. Liekö tullut vähän vauhdilla tilanteeseen ja askeleet menneet sekaisin tai sitten tuo mattopinta yllätti raskastekoisen menijän. Jatkoin kuitenkin rataa kun koira vaikutti olevan kunnossa. Ja en näe mieltä jäädä hinkkaamaan kisaradalle kontakteja (ainakaan jos tarkoitus on tehdä juoksukontaktit). Sain kunnon ripityksen tuomarilta radan jälkeen, ehkä jopa vähän kohtuutonta mielestäni, koska kyse oli kuitenkin vahingosta. Tarkoitus ei tosiaan ollut suorittaa A:ta tuohon tyyliin, eikä tuommoista ole aikaisemmin tapahtunut. Kuulemma tuomarit tulevat laittamaan kapuloita rattaisiin näiden juoksukontakteiden suhteen. Mitähän se sitten meinaa? Radat tullaan suunnittelemaan niin, ettei juoksareiden käyttäminen ole mahdollista ja mielivaltaiset tuomiot lisääntyvät? Niin tyypillistä suomalaisuutta, että kaikkea kehitystä pitää jarruttaa.

No mutta, tästä sain ainakin itse hyvän taistelufiiliksen hyppärille ja sieltä sitten Rytille nollavoitto. Tosin tuntui, ettei se ihan sata lasissa painellut ja oli vähän liikaakin kuulolla, jos näin voi sanoa. Tietysti voi olla, että varovaisuus oli vain mun mielessä ja se vaikutti. Ratakin oli kyllä sellainen, että vaati muutaman aika tiukan jarrutuksen, ei ollenkaan meidän mukavuusaluetta. Kisojen jälkeen mentiin suoraan uimaan ja toivotaan nyt, ettei mitään jumeja jäänyt.

Rytin voittorataa ei ole videolla, mutta tässä Saara suorittamassa samaa rataa:


Saaran kanssa ei ollut meno ihan yhtä sujuvaa kuin yleensä, jotenkin joutui varmistelemaan monessa kohtaa. Radat oli mineille tosi helppoja ja mukana oli monia nopeita nollakoneita, joten Saaralle sijat 6. ja 9. Vauhdit kuitenkin yli 4 m/s.

Vielä yhdet kisat näille kisakavereille (jos jalka suo) ja sitten ois Taigan vuoro! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti