maanantai 28. syyskuuta 2015

Tuplavoitto

Olipahan kisapäivä Forssassa eilen. :)

Molemmille koirille 2 rataa, agi ja hyppäri. Hieman yskähdellen päivä tosin alkoi, Saara tehtaili nollan Viitasen kiemuraiselta agiradalta. En tainnut olla alkuun ihan hereillä ja se kaasutti ekan putken ohi ja sen jälkeen ohjaus taisi muuttua aavistuksen löysäksi -> HYL. Onneksi voitto meni samaan leiriin, eli Milla ja NOx saavuttivat upeasti nollavoiton ja toisen agi-sertin! Onnea! :)

Saaran agirata

Rytin kanssa sama rata, ahtaalta tuntui ajoittain, mutta selvittiin aika hyvin. Harmillisesti vain A:n alastulo tuomittiin vitoseksi. Hitsi! Videolta voi jälkiviisastella, ottiko vai ei.. ;)


Muutama pidempi kaarros, mutta muuten ihan sujuvaa menoa. Nää Viitasen radat ei todella oo meidän mukavuusalueella, mutta ihan kiva huomata, että aletaan näistäkin selviytyä.

Sitten hyppärit. Tutustuin rataan vääriin, huomasin vasta Millan suorittaessa rataa, että olin  jättänyt viimeisen putken kokonaan välistä. No ei muuta kuin suunnitelmat lennosta uusiksi. En antanut sen häiritä. Hyvä rata saatiin Saaran kanssa aikaiseksi, ja se riitti vihdoin 1.sijaan! Ja toiseen hyppysertiin. Nyt olisi sitten Saaralla kaikki sm- ja karsintatulokset kasassa tuon voiton myötä. Mahtavaa. Tuota voittoa ei todella ole helppo saada pk-seudulla kisatessa "ei-niin-nopean" koiran kanssa, varsinkaan kun ei pystytä kisaamaan joka viikonloppu (toisaalta, onneksi). Aina tunnutaan olevan väärään aikaan väärässä paikassa. ;) Joten ihan huippu fiilis!

Saaran voittorata

Rytin kanssa tuntui vielä agirataakin ahtaammalta, mutta selvittiin ihme kyllä virheettä maaliin. Rimoista osa oli molemmilla radoilla 65, ja niiden treenailu on kyllä jäänyt nyt kokonaan. Vähän työläältä nuo korkeat rimat tuntuvatkin, etenkin noissa kohdissa, missä koira joutuu hyppäämään melkein paikaltaan. No mutta, sieltä tuli kuitenkin kolmas hyppärivoitto peräkkäin. Siistiä! Ja eka voittorata, mikä on saatu videolle! ;) Yksi läheltäpiti-kielto sinne mahtui, mutta muuten olen tosi tyytyväinen rataan.

Rytin voittorata

Tästä on nyt tosi hyvä lähteä kisatauolle ja keskittyä Taigan kisaamiseen. Se Rytin tupla (tai NE, jos haluaa karsintoihin) jää nyt sitten kevään hommiksi. Mutta eiköhän se sieltä tule, kun saadaan kontaktit varmoiksi.. tai ainakin varmemmiksi. ;)

SERT-neiti <3
Ps. Ai niin. Kävelin kaikki rataantutustumiset ja juoksin vaan radoilla. Jalka ei kipeytynyt! Tosin kunto on kyllä heikentynyt huomattavasti, en meinannut pysyä Rytin perässä agiradalla ja hengästyin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti