maanantai 13. toukokuuta 2013

Kouluttautumista, kouluttamista, koulutusta.. :)

Viikonloppu vierähti agilityn koulutusohjaajakurssilla Helsingissä. Lauantaina teoriapläjäys ja sunnuntaina käytännön harjoittelua agikentällä. Vähän meni oma ensimmäinen äitienpäivä ohi, mutta oikein mielenkiintoinen ja inspiroiva viikonloppu oli. Paljon uusia ajatuksia tarttui mukaan - kärähtäneen otsan lisäksi! :) Tänään oli entistä mukavampaa lähteä kouluttamaan alkeiskurssilaisia, oma kouluttajan identiteetti vahvistuneena. :) Kurssi jatkuu syyskuussa ja tässä välissä tulee tehdä koulutusharjoitteluita. Niitähän toki tulee joka viikko, mutta meillä on sellainen oma "mölliryhmä" tätä tarkoitusta varten. Mutta taas askeleen lähempänä unelmaa , eli oman koulutus/valmennus/hyvinvointi yrityksen perustamista !

Tänään jatkui taas Rytin tokotreenit Päivin ohjauksessa. Ei ollut ihan paras päivä. Alkoi ihan hyvin luoksetulolla, mutta kun otettiin tokohyppy häiriöksi, niin ei toivoakaan, että ois pysyny paikallaan. Pieniä väläyksiä siellä täällä, mutta kokonaisuutena tahmeaa. Paikkamakuu takkuaa edelleen. Tosin voiko koiraa syyttää, jos ei ole treenannut? Ei ole ihan lentoon lähtenyt vielä tämä meidän tokoura, vaikka näissä maanantain treeneissä onkin aina tosi hauskaa ja onhan Rytin kanssa ihan huippua työskennellä. Tällä viikolla lupaan pyhästi, että tokoillaan enemmän ja jätetään aksa hieman sivummalle, se kyllä sujuu liiankin kanssa.



Viime viikolla oli näin nätti ilma ja treenitkin sujui.. ;) On muuten aika hyvää häiriötreeniä treenata Vihdin rantsussa, suosittelen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti