sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Treenejä, kisoja, treenejä, kisoja..

Olipahan kiireinen ja agilitypainoitteinen viikko!


Saara helatorstaina Ojangossa, kuvat Sirpa Saari.


HCR:n jälkeen sunnuntaina oli ohjelmassa agikisat Janakkalassa, Urkille 2 ja Saaralle 3 rataa. Jalat oli tosi kankeat ekoilla radoilla, mutta sitten oikeastaan unohdin jo, että olin edellisenä päivänä pistellyt puolikkaan. Saara oli ihan ihmeellinen, oikein "Sika-Saara".. Kahdella ekalla radalla ei olisi millään jäänyt lähtöön, komensi mua ja juoksi ympyrää, ja tokalla radalla kävi jopa tökkäämässä rimaa ja hylkäydyttiin jo ennen lähtöä! Oli pakko pitää pienet paikallaolosulkeiset ennen vikaa rataa. Se auttoi, koska vikalla radalla pysyi normaalisti ja saatiin taistelunolla. Ekalla radalla eli hyppärillä kävi vielä radan reunalla haukkumassa, mitä ei ole koskaan tehnyt! Siitä muuten 0, mutta yliajalla. Liekö sitten ekat kisat ulkokentällä sekoittaneet neidin pään? Urkilla tasaisen vahvaa menoa, tasapainoiset radat, mutta hieman yliaikaa molemmissa. Tyytyväinen olen Urkkiin, koska radat oli tosi vaikeita ja muutenkin pysyi kivasti hanskassa, vaikka ulkoradalla oltiin.

Tiistaina viikkotreeneissä Saaran lähdöt oli jo palautuneet normaaleiksi, onneksi. Keskiviikkona Timo Liuhdon treenissä tuntui, ettei mikään oikein onnistu, Saara komensi ja oli kädessä kiinni, välillä taas meni kivasti. Lähdössä kuitenkin tapitti hyvin, joten en jaksanut murehtia. Lisäksi mulla oli pää taas vaihteeksi täynnä räkää ja kävin siinä juuri ennen treenejä hakemassa taas kerran antibioottikuurin. :/ Toisen puolentoista kuukauden sisään. :/ Omat treenit jäi siis tiistain salitreeniin. Sinnekin menin vaan sen takia, että Kertsi pääsi lapsiparkkiin. Ilman sitä olisi kyllä jäänyt menemättä, sen verran tukkoinen olo oli.

Torstaina kisattiin Ojangossa, Saara 2 rataa ja Urkki yksi rata. :) Päivä oli ensimmäinen oikein kuuma päivä. Hyppärillä jäin alussa turhaan seisoskelemaan ja Saara otti kiellon 3. hypyltä. Harmillista, koska loppurata meni hienosti, eikä nollia tullut kovin montaa. Agirata mentiin virheettä, mutta vauhti ei vaan riittänyt kuin 12. sijaan. Oiskohan kuumuus ja kahden edellisen päivän treenit kuitenkin vähän painaneet? Itsekin taas sorruin vähän turhan varmistelevaan ohjaukseen alussa. Urkille vaihteeksi yliaikanolla. Taisi se paras vauhti taas jäädä sinne halleihin.. Mutta tyytyväinen olen jälleen siihen, että se pysyi mulla hienosti hanskassa ja teki virheettömän radan!


 Tällä kertaa saatiin videomatskuakin:

Saaran nollarata

Saaran 5 ja Uden yliaikanolla

Ryti pääsi taas tutustumaan uusiin kisapaikkoihin ja sai tehdä molemmissa pientä treeniä. Nyt mun täytyy vaan oikeasti panostaa siihen agilitykentällä paikalla pysymiseen.. Se inhoaa istumista esteen takana! Tuntuu, että se on sille maailman pahin rangaistus, kun pitää siellä olla paikoillaan. Edellisissä vapaatreeneissä huomasin, että se pysyy kyllä putken takana melko kivasti, mikähän ajatus sillä siinä mahtaa olla?! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti